חוצפה של אנשים ! פורום קופירייטינג
מאת: | M&P סטודיו (הוצאה לאור) |
---|---|
נושא: | חוצפה של אנשים ! |
תוכן: | מישהי פנתה אלי בהודעה פרטית דרך הבלוג, שאני כותבת ב"דה מרקר קפה": "אם את כזאת חברתית (עיתונאית חברתית - עיתונות מתערבת או בשפת העם "גונזו"), אולי נעשה סיעור מוחות ונמצא ביחד סלוגן לעמותה שאני מנהלת עבור ילדים...", וכאן כבר הפסקתי לקרוא. השאלה המרכזית היא האם מורה הייתה נותנת שיעור פרטי בחינם או עורך דין היה מוותר על שכר הטירחה שלו. כולם אוהבים לקבל בחינם. אם לא נלמד לדרוש שכר שווה-ערך לעבודתנו, נמשיך להיות עבדים! |
• חוצפה של אנשים ! | M&P סטודיו (הוצאה לאור) « הודעה נוכחית | 10:26 13/05/2010 |
מישהי פנתה אלי בהודעה פרטית דרך הבלוג, שאני כותבת ב"דה מרקר קפה": "אם את כזאת חברתית (עיתונאית חברתית - עיתונות מתערבת או בשפת העם "גונזו"), אולי נעשה סיעור מוחות ונמצא ביחד סלוגן לעמותה שאני מנהלת עבור ילדים...", וכאן כבר הפסקתי לקרוא. השאלה המרכזית היא האם מורה הייתה נותנת שיעור פרטי בחינם או עורך דין היה מוותר על שכר הטירחה שלו. כולם אוהבים לקבל בחינם. אם לא נלמד לדרוש שכר שווה-ערך לעבודתנו, נמשיך להיות עבדים! |
° עזבי, זה סיפור חיי... | קופיפי | 13:40 13/05/2010 |
° הגיע הזמן לפתוח דף חדש :) | אפרת אברהמסון-משה | 14:56 13/05/2010 |
• לא רק לקופיז | צוקרפושקה | 12:33 16/05/2010 |
אני כותבת וגם מעצבת וזכיתי לכמה פניות כאלה עם השנים, דווקא יותר בתחום העיצוב מאשר בכתיבה. אני חושבת שזה לא התחום אלא יותר הבנאדם. יש אנשים שאין להם בעיה לבקש טובות והם יבקשו מכל אחד בין אם הוא קופי ובין אם הוא עורך דין. |
• את מספרת לי? עמותות מאוד אוהבת אותי... | 12:40 16/05/2010 |
אחרת איך תסבירי את ההסתחבקות הישראלית שנוטפת מנציגיהן בכל פעם שהם מבקשים לעשות עמי "סיעור מוחות" חינם אין-כסף? :) |
• בעייה חברתית | 13:04 16/05/2010 |
העניין שגם כאן באתר יש את המודעות של.."שלח לי רעיונות:...מה ??? ..ממש...אני שילח את הרעינות ואתה תקח אותם ותשלח אותי לדרכי
חוסר מקצועיות וחוצפה. |
• ברגעים אלה ממש אני קובעת פגישה עם | 13:08 16/05/2010 |
נציג לשכת המסחר בישראל לצורך הקמת איגוד אנשי תוכן בישראל. הגיע הזמן להפסיק לקטר ולהתחיל לעשות משהו בנדון. בינתיים - במקביל - נפתחה הקבוצה "איגוד אנשי תוכן בישראל" בפייסבוק. אנחנו מתחילים לקדם את העניין ברצינות. כל אחד שמצטרף משפיע. כל קול נחשב. אנחנו יוצאים למאבק. |
• סבבה נגיד | הזקן | 21:11 18/05/2010 |
שהצטרפו 50 אנשים מה שאני לא רואה בו בעיה. מה אז? |
• כל מילה סלוגן | 16:33 16/05/2010 |
יכול להיות שהחוצפה הזו נובעת גם מהטיים הקודם בפורום שעסק בשבירת מחירי השוק. תחרות זו תופעה בריאה עד לחציית הקו האדום של עבודה במחירי הפסד שמוזילה את ערך עבודתנו כאנשי תוכן. אולי החוצפה הזו תגרום להצטרפותם של חברים נוספים לאיגוד אנשי התוכן בישראל ושמירה על עקרונות מקצועיים שישרתו את כולנו. יישר כח על היוזמה. אני איתך! |
• יופי! אנחנו צריכים עוד כמונו! | אפרת אברהמסון-משה | 16:49 16/05/2010 |
פגישה ראשונה תתקיים בקרוב. פרטים בהמשך! נבדקת אפשרות לחקיקה מסודרת. |
• מה הקישור לדף האיגוד ב-Facebook? | 16:56 16/05/2010 |
עדכני. אשמח להצטרף אלייך בעשייה המבורכת הזו. אגב, לא הצלחתי לאתר את דף האיגוד ב- Facebook. מציעה לצרף את הקישור להודעה שהכנסת בפורום על האיגוד כדי שיהיה לקולגות קל להצטרף. ב ה צ ל ח ה ולהשתמע |
• קישור לקבוצת איגוד אנשי תוכן בישראל | אפרת אברהמסון-משה | 20:06 16/05/2010 |
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=119505548075583&ref=ts |
• יופי | אבי | 21:37 09/08/2010 |