כניסה למשתמשים רשומים | הרשמה חינם
דוא"ל
סיסמה
זכור אותי|שכחתי סיסמה
אמנת השירות לקופירייטרים
רוצה להישאר מעודכן?
הצטרף לרשימת הדיוור
שם
דוא"ל

בתור סופרווייזר אני יכול להגיד פורום קופירייטינג

מאת: markav
נושא: בתור סופרווייזר אני יכול להגיד
תוכן:

שבאמת לא ממש מעניין אותי איפה מי שאני מקבל לעבודה למד. מעניין מה הוא עשה ומה הוא יעשה בקופיטסט.

הוסף תגובה
לימודי קופירייטינג
| CopyWannaBe
| 18:16 06/07/2010
אז עם כל הרצון הטוב ללמוד תוך כדי תנועה בהתלמדות, אפילו ללא שכר, אני מתחיל להבין שאין טעם לנסות ולקצר תהליכים. צריך ללמוד.

אני מתלבט בין הבצפר לבין לימודי קופירייטינג בחו"ל. מצאתי מקום מעניין בשם miamiadschool.com שמציע לימודי תעודה של שנתיים בכמה וכמה סניפים בעולם הכוללים לימודים מגוונים על פניו והתמחויות במשרדים גדולים ברחבי הכדור.

נשמע טוב, אבל מצריך השקעה כספית גדולה ולא ברור לי אם לימודים בשפה זרה יהוו לי בעיה במקצוע שכזה - גם במהלכם וגם בסופם במעבר חזרה לעברית. מה גם שלא ברור לי אם לימודים שכאלו ייתנו לי איזשהו יתרון על פני בוגרי בתיצפר בארץ עם שובי ארצה.

אשמח לעצה. מאוד.

בתודה,
אלון
תשובה? דעה? מחשבה?
| CopyWannaBe
| 09:47 08/07/2010
לימודים בחו"ל
| 11:51 08/07/2010

לא חושבת שלימודי קופי בחו"ל מקנים יתרון מגמתי על פני לימודים בארץ כל עוד מדובר על עבודה במשרד פרסום ישראלי. 

לגבי מעבר בין שפות- בהנחה שאתה דו לשוני, אין משמעות קריטית למעבר מלימודים באנגלית לעבודה בעברית ולהיפך.

ותכלס לשאלתך, 
כמו שקופי צריך לבוא מאהבה, ככה גם לימודי קופי. עזוב יותר פרקטי פחות פרקטי- אני חושבת שההחלטה שלך צריכה לבוא ממקום של נטו תחושת בטן.

בתור סופרווייזר אני יכול להגיד
| markav « הודעה נוכחית
| 20:16 09/07/2010

שבאמת לא ממש מעניין אותי איפה מי שאני מקבל לעבודה למד. מעניין מה הוא עשה ומה הוא יעשה בקופיטסט.

אם כך,
| CopyWannaBe
| 19:52 10/07/2010
עשיתי מספר חודשי התלמדות במשרד פרסום בתור קופירייטר ואשמח לעשות קופיטסט בכל רגע נתון.

לא שווה בדיקה?
התלמדות?
| markav
| 21:06 10/07/2010

אם התלמדת אז יש לך תיק עבודות לא? ואם כבר למה לא נשארת שם?

מה שבא ברוך הבא
| CopyWannaBe
| 22:12 10/07/2010
עודני מתלמד שם ונהנה מזה, אבל המשרד אינו גדול ולא מחזיק כלל באופן קבוע קופירייטר במשרה מלאה. אין לי שום בעיה להמשיך בתקופת התלמדות, אבל מעדיף לדעת שיש פוטנציאל התקדמות לעבודה.

לפיכך ובהתאם לזאת, כל הזדמנות תתקבל בברכה.

יש לי מספר עבודות שהכנתי טרם ההתלמדות ואוכל גם להציג פרוייקטים שעסקתי בהם במהלך ההתלמדות עצמה.

אשמח לפרט מעבר,

בתודה,

אלון
porat.alon@gmail.com
054-5937270