אני ילמד קופי? פורום קופירייטינג
מאת: | קופיפי |
---|---|
נושא: | אני ילמד קופי? |
תוכן: | |
• קופי- היכן למה וכמה!!? | אושר | 16:16 03/08/2010 |
היי, אני התקבלתי ללימודי קופי בעבודי.. אני לא יודע מה הרמה שם.. כמו שהבנתי - או כמו שהפרסום משדר - אז הבצפר הוא מקום "יותר טוב"? או שאני טועה?? בעקרון אני ילמד קופי השאלה איפה. עוד דבר - הלימודים בעבודי הם 11 חודשים , האם צריך את כל הזמן הזה לללימודי קופי? הרי זו תעודה...! ושאלה אחרונה - משרדי פרסום באמת לוקחים קופירייטרים או שיש יותר מדי בתעשייה? הרי אני בלי נסיון -מה הסיכוי שלי ללכת למקאן אריקסון (דוגמא). והאם יש בזה עבודה גם בחו''ל? (עם התעודה של עבודי או תעודה של מקום אחר.) תודה! |
• כדאי לעבור על דיונים קודמים בנושא הזה | 16:40 03/08/2010 |
בכל מקרה- 1. שני המקומות טובים 2. 11 חודשים הם תקופה סבירה 3. משרדי פרסום בוחנים גם קופירייטרים בלי ניסיון. ככל שמצב השוק טוב יותר ככה הסיכוי להתקבל בלי ניסיון גבוה יותר. 4. יש עבודה בכל העולם, אבל לתעודות המקומיות יש שם פחות משמעות בגדול, מידת ההצלחה שלך בתחום הזה תלויה בך- פחות במקום שלמדת בו, ויותר באהבה שלך לתחום, בחריצות ובכישרון שלך. |
° אני ילמד קופי? | קופיפי « הודעה נוכחית | 16:45 03/08/2010 |
• נסיעות | אושר | 23:22 03/08/2010 |
• אם אתה השוכר | טל | 12:45 04/08/2010 |
זה נקרא לשכור לא להשכיר לא נורא ליסוע פעמיים בשבוע בטח יותר טוב מלשלם 3000 ש"ח בחודש לא כולל אוכל ושתיה |
• סתם שאלה | אנג'י | 22:32 08/08/2010 |
למה דווקא החלטת על קופי?? וטיפ קטן- זה ש\התקבלת לעבודי לא אומר שיש לך כישרון.. אני לא אומרת שאין אבל זה לא בהכרח.... |