כניסה למשתמשים רשומים | הרשמה חינם
דוא"ל
סיסמה
זכור אותי|שכחתי סיסמה
אמנת השירות לקופירייטרים
רוצה להישאר מעודכן?
הצטרף לרשימת הדיוור
שם
דוא"ל

שלום, אני חדשה. פורום קופירייטינג

מאת:
נושא: שלום, אני חדשה.
תוכן:

אז קצת הצגה עצמית לפני:

כותבת מאמרים של 300-500 מילה, בכל נושא כמעט חוץ מרפואה קונבציונלית, ונושאים לא מוסריים או אתיים. 
לפני כל מאמר שאני כותבת מבצעת תחקיר, גם אם זה נושא שאני מבינה בו. 

כרגע, בגלל שאני מתחילה, המחירים נמוכים (ולפי הקריאה, לדעת רבים פה בפורום אפילו נמוכים מידיי) אך הם יעלו בהמשך בהדרגה. 

וזה מה שמוביל אותי לשאלה שלי. הבנתי שרבים מכם מתרעמים על עבודות בחינם או במחיר סמלי מאוד ועל זה שכמעט כל אחד יכול לכתוב תכנים. 

מסכימה עם זה שהטובים מנצחים, ומי שכותב זבל מריחים את זה. 
מצד שני, על טעם ועל ריח אין להתווכח, ויש מי שמחפש את כתיבת הזבל הזאת, רק כדי שהאתר שלו יקודם קצת בגוגל. 

הכתיבה שלי, בכל אופן, היא כמה רמות מעל הרפש, ואשמח לספק דוגמאות אם זה מקובל פה. 

דבר נוסף, מה הבעייה עם מחירים נמוכים בתור התחלה? בעיקר בגלל סף הכניסה הנמוך, והעובדה שמאגר הקשרים שלי בתחום מצומצם מאוד,  לבנק מאמרים אני לוקחת מחיר נמוך יחסית, כדי להגיע לכמה שיותר חברות. המחיר הזה יעלה בהדרגה, כמובן, עם הזמן.

אז זהו, רציתי להציג את עצמי ויצאה הודעה ארוכה יחסית. אשמח לתגובות.

הוסף תגובה
שלום, אני חדשה.
| « הודעה נוכחית
| 16:06 13/01/2011

אז קצת הצגה עצמית לפני:

כותבת מאמרים של 300-500 מילה, בכל נושא כמעט חוץ מרפואה קונבציונלית, ונושאים לא מוסריים או אתיים. 
לפני כל מאמר שאני כותבת מבצעת תחקיר, גם אם זה נושא שאני מבינה בו. 

כרגע, בגלל שאני מתחילה, המחירים נמוכים (ולפי הקריאה, לדעת רבים פה בפורום אפילו נמוכים מידיי) אך הם יעלו בהמשך בהדרגה. 

וזה מה שמוביל אותי לשאלה שלי. הבנתי שרבים מכם מתרעמים על עבודות בחינם או במחיר סמלי מאוד ועל זה שכמעט כל אחד יכול לכתוב תכנים. 

מסכימה עם זה שהטובים מנצחים, ומי שכותב זבל מריחים את זה. 
מצד שני, על טעם ועל ריח אין להתווכח, ויש מי שמחפש את כתיבת הזבל הזאת, רק כדי שהאתר שלו יקודם קצת בגוגל. 

הכתיבה שלי, בכל אופן, היא כמה רמות מעל הרפש, ואשמח לספק דוגמאות אם זה מקובל פה. 

דבר נוסף, מה הבעייה עם מחירים נמוכים בתור התחלה? בעיקר בגלל סף הכניסה הנמוך, והעובדה שמאגר הקשרים שלי בתחום מצומצם מאוד,  לבנק מאמרים אני לוקחת מחיר נמוך יחסית, כדי להגיע לכמה שיותר חברות. המחיר הזה יעלה בהדרגה, כמובן, עם הזמן.

אז זהו, רציתי להציג את עצמי ויצאה הודעה ארוכה יחסית. אשמח לתגובות.

תגובה
| טובה
| 22:14 13/01/2011
איו צורך בדוגמאות
° הא?
| סמית
| 17:17 14/01/2011
תראי
| סמית
| 17:16 14/01/2011
אין בעיה עם מחירים נמוכים בהתחלה. 
השאלה איפה את שמה את עצמך אחרי שיהיה לך ניסיון כי לכתוב מאמר בשלושים שקל כל אחד יכול אבל בשביל משהו יותר טוב צריך כישרון והשקעה. השאלה איפה את שמה את עצמך לאן את שואפת
כתיבה זה לא רק ניסוח
| בלק
| 16:50 17/01/2011
השאלה אם תדעי לבנות מסר טוב
ברוכה הבאה :)
| 21:50 17/01/2011

בקשר למחיר, זה לגמרי שיקול שלך. לתמחור נמוך יש גם משמעויות שמעבר לכסף, אבל עם הזמן וההתמדה אני מאמינה שדברים יסתדרו לך לטובה.

מוזמנת לשתף פה חוויות...

אז איך יוצרים איתך קשר?
| eurome
| 15:23 24/01/2011
זה המייל שלי ZIVSTONE@GMAIL.COM