מנהל פרוייקט-קופירייטר פורום קופירייטינג
מאת: | שרון נריה בר-און, המאבחן |
---|---|
נושא: | מנהל פרוייקט-קופירייטר |
תוכן: | הנני בעל מקצוע ייחודי, טארונומרולוג. אני מעוניין בשת"פ עם מקצוען שיעבד את הרעיונות שלי לנמכרים ומניבים הכנסות ראויות.א. סלוגן; ב.מיתוג; ג. איסטרטגיה; ד. שינוי אתר; ה.כתיבת כתבות וניוזלטרים; ו. יח"צ; ז. קמפיין ברשתות חברתיות. בקצור קופירייטר שביחד נצא למסע שיביא אותנו יחד להצלחה. לוז ותקציב ייקבעו בפגישה אישית. אני מעוניין למעשה במנהל פרוייקט-קופירייטר שיטפל לי בפרוייקט כולו וינהל אותו. זו כתובת האתר הקיים שלי. www.Sharon-Bo.com פרסמתי מודעה, אך טרם פגשתי אדם שיוכל לטפל בכל מה שאני צריך בעלות סבירה. מעניין מי בעל המקצוע שיכול "להרים" את הכפפה? :)) |
• מנהל פרוייקט-קופירייטר | שרון נריה בר-און, המאבחן « הודעה נוכחית | 15:29 23/04/2011 |
הנני בעל מקצוע ייחודי, טארונומרולוג. אני מעוניין בשת"פ עם מקצוען שיעבד את הרעיונות שלי לנמכרים ומניבים הכנסות ראויות.א. סלוגן; ב.מיתוג; ג. איסטרטגיה; ד. שינוי אתר; ה.כתיבת כתבות וניוזלטרים; ו. יח"צ; ז. קמפיין ברשתות חברתיות. בקצור קופירייטר שביחד נצא למסע שיביא אותנו יחד להצלחה. לוז ותקציב ייקבעו בפגישה אישית. אני מעוניין למעשה במנהל פרוייקט-קופירייטר שיטפל לי בפרוייקט כולו וינהל אותו. זו כתובת האתר הקיים שלי. www.Sharon-Bo.com פרסמתי מודעה, אך טרם פגשתי אדם שיוכל לטפל בכל מה שאני צריך בעלות סבירה. מעניין מי בעל המקצוע שיכול "להרים" את הכפפה? :)) |
• מה זה בעיניך "עלות סבירה"? | זה ששואל | 23:49 23/04/2011 |
מניח שהתקציב שלך לא גבוה. נהוג במקרים כאלה לציין אותו מראש ולחסוך זמן לכולם ... |
• עלות סבירה | שרון בר-און, | 07:07 24/04/2011 |
כמו שזה נשמע ו/או נקרא. תלוי בשירות שאקבל והיקף הפרוייקט. אין לי את המידע הזה, כמו כן אינני סובר שיהיה זה נבון לציין זאת מראש. מי שלא מתאים לו ודורש נתונים מראש, מוותר על פנייתו. |
• כתבת: לא מצאתי משהו בעלות סבירה | שוב זה | 15:20 24/04/2011 |
כלומר הציעו לך בסכומים יותר גבוהים ממה שאתה חושב כסביר ? פשוט התשובה שלך קצת סותרת ההודעה הראשונה נ.ב. נכנסתי בעבר לאתר שלך ואני מציע לשנות כיוון כי הוא עושה רושם לוחץ מדי |