מערכת בעברית להפצת מאמרים באתרי מאמרים פורום קופירייטינג
מאת: | ברק שירותי מחשוב |
---|---|
נושא: | מערכת בעברית להפצת מאמרים באתרי מאמרים |
תוכן: | היי חברים! אם אתם כותבי מאמרים וגם צריכים להעלות את כל המאמרים לאתרי מאמרים אתם יודעים איזה מורכבות יש לעניין של העלאת מאמרים לאתרי מאמרים, ראיתי באיזה פורום של קידום אתרים שיש מערכת בעברית שנבנתה ממש חדשה להפצת מאמרים באתרי מאמרים, אני באופן אישי אהבתי את המערכת תענוג של דבר שימושי מאוד וחוסך ים זמן בהפצה של המאמרים לאתרי מאמרים מה שאומר שבמקום שתבזבזו יום שלם על להעלות רק את התכנים בקליק אחד תוכלו להעלות את כל המאמרים. אתם מוזמנים להתנסות - https://www.seo123.co שיהיה לכולם בשורות טובות והרבה פרנסה. בברכה, ברק. |
• מערכת בעברית להפצת מאמרים באתרי מאמרים | ברק שירותי מחשוב « הודעה נוכחית | 22:28 21/10/2011 |
היי חברים! אם אתם כותבי מאמרים וגם צריכים להעלות את כל המאמרים לאתרי מאמרים אתם יודעים איזה מורכבות יש לעניין של העלאת מאמרים לאתרי מאמרים, ראיתי באיזה פורום של קידום אתרים שיש מערכת בעברית שנבנתה ממש חדשה להפצת מאמרים באתרי מאמרים, אני באופן אישי אהבתי את המערכת תענוג של דבר שימושי מאוד וחוסך ים זמן בהפצה של המאמרים לאתרי מאמרים מה שאומר שבמקום שתבזבזו יום שלם על להעלות רק את התכנים בקליק אחד תוכלו להעלות את כל המאמרים. אתם מוזמנים להתנסות - https://www.seo123.co שיהיה לכולם בשורות טובות והרבה פרנסה. בברכה, ברק. |
• לברק | אני רק שאלה | 10:29 25/10/2011 |
תהיתי מה הסיבה שאנשים מפרסמים באתרי מאמרים? |
• שאלה מצויינת ואספק תשובה עליה | 12:22 25/10/2011 |
אני רק שאלה שלום רב, למה אנשים מפרסמים באתרי מארים?
בברכה, ברק. |
• גם אני רק שאלה:-) | 12:31 25/10/2011 |
היי ברק, |
• ערך קידומי לשכפול מאמרים | 12:45 25/10/2011 |
ענבר שלום רב, ערך הקישור אם בכלל יהיה נמוך מאוד. וקצת פירוט: בעלי אתרים בחו"ל ניסו לצמצם את עלויות כתיבת המאמרים על מנת לבצע קידום אורגני באתרם על ידי שכפול תוכן כלומר העתקת המאמר לעוד 12 אתרי מאמרים, אי לכך כתוצאה מעדכון פנדה כל האתרים הללו שהשתמשו בטכניקות פסולות אלו ירד מיקומם במנוע החיפוש, בארץ ניתן להשתמש בטכניקות אלו של העתקת מאמרים אך איכות הקישור אם בכלל תהיה ירודה ובנוסף כאשר פנדה יגיע לארץ או שיהיה איזה שהוא שינוי באלגוריתם מי שיפגע הם אותם אתרים שהשתמשו בהפצת מאמרים מועתקים אל אתרים רבים. שימי לב גם כאשר מדובר על ספינרים כיום אין בעיה את רשאית להשתמש בספינרים אבל תמיד צריך לשאול את השאלה הזו: עד כמה המאמר איכותי ועד כמה בעל העסק מוכן לקחת את הסיכון הזה של הורדת עלויות בתמורה לירידה דרסטית במיקום האתר של בגוגל. בברכה, ברק. |
• מאמרים | ענת | 22:47 23/03/2012 |
בהמשך לנושא, אצרף לכם קישור בו ניתן לפרסם מאמרים ללא צורך ברישום לאתר. ניתן להכניס עד 3 לינקים למאמר. בהצלחה! |